Freja House Photography

Hur går en fotografering till?

Hur går en fotografering till?

Vid en fotograferingsupplevelse i studion på Freja House Photography är det du som står i centrum. Den är designad för att fira och ta hand om just dig.

Efter att du bokat din fotografering, kommer vi pratas vid över telefonen eller via Skype. På så vis får jag veta vad du vill använda dina fotografier till och hur du skulle vilja bli fotograferad. Vilka sorts bilder tycker du om? Välj på Magazinbilder i Vanity Fair stil, vardagsbilder, familjebilder eller profilbilder. Vad du än väljer så skapar vi unika returbiljetter från ett ögonblick som annars blir bortglömt.

Dagen för din Fotograferingen börjar på förmiddagen. På så sätt kan vi utnyttja det bästa dagsljuset om vi väljer naturligt ljus för dina bilder. Vi gör också en Makeover som inkluderar makeup och hår. Därefter väljer vi outfits utefter de kläder vi pratat om under vårt samtal. Minst tre olika klädbyten ingår och fler om vi hinner med.
Sedan följer en fotografering där jag med enkla instruktioner guidar till de bästa poser för just dig och fångar även de ansiktsuttryck som speglar dig bäst.

Efter fotograferingen blir de bästa av dina bilder processade och efter ett par veckor träffas vi personligen på nytt för att titta på alla bilder tillsammans. Det finns inget köptvång och du köper bara de bilder du älskar. Efter dina önskemål designar jag ett paket som passar just dig. Du kan välja mellan à la carte eller en paketlösning samt väggförstoringar i olika storlekar.

Lämna ett svar

Stäng meny
×
×

Kundvagn