Freja House Photography

Mors dag

Mors dag

 

Ibland blir en mors dag fotografering en dröm. Denna gång befann vi oss i min studio till en början, som ligger en bit utanför Skövde. Under just maj månad blommar här alla vilda körsbärsträd och naturen exploderar i ett vitt flor. Och här kan du läsa mer om trakten där jag finns.
Efter en stund i studion satte vi oss i bilen och åkte iväg till ett av mina smultronställen med ett gigantiskt och vackert körsbärsträd. Här kunde vi i lugn och ro leka runt för att få till de mest vackra bilderna från denna dag.
Smultronstället ligger på en höjd med sjön nedanför, som denna dag kastade gnistrande kattögon. Kort sagt en ren idyll långt från stadens larm.

Små barn under 7 år brukar vara svårt att regissera så här var det improvisation som gällde. Krypandes på knäna och upp och ner blev min gympa. Men det är det värt när man ser resultatet! Att se föräldrars kärlek till sina små änglar är en ren lycka för mig.
Och jag glömmer alltid tid och rum för jag förlorar mig bort i jakten på fantastiska minnen till familjen. När det gäller barn får man trixa och fixa för att få den uppmärksamhet  som behövs för fina bilder. Har dom bestämt sig för att inte vilja vara med, ja då får man lägga på ett extra kol.När barnens tålamod och ork tog slut blev det fruktstund på en filt under körsbärsträdet.

mamma med barn under körsbärsträdet

mamma med barn under körsbärsträdet

Lämna ett svar

Stäng meny
×
×

Kundvagn