fbpx

Skapa Minnesvärda Julstunder med Vår Julfotografering Minisession

1995 Kr

Merry Christmas

Boka Din Julfotografering Minisession Idag

Snart är det dags för årets mest magiska tid, och här på Studio Freja House Photography är vi övertygade om att inget slår förmågan att fånga och bevara dessa helt speciella stunder genom proffsig fotografering. Vår julfotografering minisession ger dig chansen att göra precis det – skapa unika och personliga julhälsningar som kommer att sprida värme och glädje till dina nära och kära. Så, låt oss ta en närmare titt på vad som gör våra minisessioner så otroligt speciella och värdefulla för dig och din familj.

Vad är en minisession?

En minisession är ett snabbt och effektivt sätt att få högkvalitativa professionella bilder tagna utan att behöva investera en hel dag. För endast 1.995 SEK får du 20 minuters fotografering i vår mysiga studio, speciellt dekorerad för julen. Under denna korta tid kommer vi att skapa bilder med jultema som väcker glädje och värme hos de människor du bryr dig om mest. Med en känsla av julstämning i luften och en erfaren professionell fotograf vid din sida, är vårt mål att skapa minnesvärda bilder som du kan dela med dina nära och kära.

Skapa unika minnen

Oavsett om du längtar efter att skapa en hjärtevärmande julhälsning med hela familjen, överraska din partner med något minnesvärt eller ge dina barn en oförglömlig upplevelse – vi är redo att göra det möjligt! Vår minisession erbjuder inte bara 2 digitala bilder utan kan också rymma upp till 4 personer. Så, ta med hela gänget – familjen, din käresta eller dina bästa vänner – och låt oss tillsammans skapa något alldeles speciellt som ni kommer att älska och beundra i många år framöver.

Tider

Lördag 25 november

 

12.00
12.30
13.00
13.30
14.00

 

Söndag 26 november

 

12.00
12.30
13.00
13.30
14.00

 

Gör julen extra speciell

Boka här

Fyll i formuläret och uppge vilken tid och dag ni önskar

– Julkortspaketet gäller endast den 25-26 november 2023 och kan inte bokas in under något annat datum.
– Paketet betalas via faktura i samband med bokningsbekräftelse (som kommer inom 24 h på arbetsdagar).
– För att bekräfta din tid ska er faktura betalas inom 2 dygn, annars släpps tiden igen.
– Paketet är inte återbetalningsbart. Vid eventuella förhinder byts det in mot ett presentkort att använda till en ordinarie fotografering inom 6 månader.