fbpx
Anita Johansson - FrejaHouse

KONTAKTA MIG GÄRNA

Hej! jag heter Anita,
Jag är fotograf.

Jag väljer att använda min kamera för att fånga din innersta själ, det som verkligen är just du, din partner, din familj eller ditt husdjur. Din fotografering handlar om dig och en fotosession som är fylld av glädje och trygghet. Det finns heller inget som heter fotogenisk, hos mig är alla SOULGENISKA!

Min ambition är att du genom de bilder jag skapar ska se dig själv med nya ögon och tycka om vad du ser. Fotografierna blir dina ögonblicksminnen som överlever inte bara dig själv utan även kommande generationer. De blir en del av din historia och bilder som du och familjen kommer att uppskatta en lång tid framöver.

  EN DAG ELLER DAG ETT – DU BESTÄMMER!

VAD GÖR JAG MER?

Jag älskar allt som har med kreativitet att göra!

Förändring

En röd tråd genom livet har varit förändring och förbättring. Allt går att göra bättre och vackrare. Det senaste projektet var att få ordning på den nya fotostudion. Att skapa en mysig miljö med plats för rekvisita och utrustning.

Hus & Hem

Hus och hem är ett stort intresse. Jag fotar och skriver för olika inrednings magasin. Det är fantastisk roligt att träffa nya husägare för spännande reportage som läsaren sedan får ta del av som inspiration.

Film making

Rörlig bild är vi ofta nyfikna på. Film är ett bra komplement till stillbilder och skapar ett ökat intresse. Passar i alla samanhang i synnerhet för företagare.

Musik

Musik man älskar har verkligen en förmåga att höja stämningen eller hur?. Förutom att lyssna på vad dagsformen får bestämma så sjunger jag i ett litet band med ett gäng killar.

12 + 15 =