Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/7/5/4/frejahouse.se/httpd.www/wp-content/plugins/swift-performance/performance.php on line 2810 Studion - Din fotograf i Skaraborg med säte i Skövde
Studion

Allt kan bli bättre och att renovera och få det fint är roligt! Freja House Photography har sin studio i den gamla centrumsalongen i Timmersdala. Den hade stått tom ett bra tag innan jag fick upp ögonen för den. Den var en kvarleva från 90-talet vad gäller färger. Lokalen är nu trevligare och känns betydligt mer modern.

Genom att gå en trappa ner kommer du in i en mysig miljö där allt fokus kommer att ligga på dig. Här kan du få hjälp med styling och råd inför just din fotografering.

Här samsas accessoarer i form av klänningar, blusar, skor och annat som funkar fint som rekvisita, tillsammans med fotobakgrunder, ljusformare och allt som hör en fotografering till.

Vår bästa tid är nu för att frysa ögonblick som aldrig kommer åter. Exempel på det är eviga minnen i form av bilder från den du är idag!

 

Kram Anita