Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/7/5/4/frejahouse.se/httpd.www/wp-content/plugins/swift-performance/performance.php on line 2810 Nu öppnar vi igen! - Din fotograf i Skaraborg med säte i Skövde

Nu öppnar vi igen!

Nu öppnar vi igen!
Äntligen är tiden mogen för att åter öppna upp hos oss på Freja House Photography. För 1 år sedan var det invigning och sedan kom pandemin Poff!… efter det och på grund av restriktionerna försvann bokningsmöjligheten. Därför ser vi nu fram emot en underbar sommar som bjuder in till fantastiska fotomiljöer utomhus. Varma soliga sommarkvällar med vackert ljus skapar fina möjligheter och förutsättningar till fina bilder. Dessutom har vi gott om unika miljöer runtom i Skaraborg.

Eftersom vi nu åter igen får möjlighet att träffa våra nära, kära och goda vänner på ett mer normalt sätt,varför inte passa på att boka en fotografering?

Vår bästa tid är nu för att frysa ögonblick som aldrig kommer åter. Exempel på det är eviga minnen i form av bilder från en fantastisk tid!

Kika runt på den nya hemsidan och se vilka tjänster som erbjuds. Har du frågor eller andra önskemål  är du varmt välkommen att höra av dig.

Kram Anita