fbpx

Gravidfotografering

Gravidfotografering

Underbara vackraste kvinna med lika vacker själ. Du bär på den mest fantastiska och magiska styrkan inom dig. Du har kraften att skapa liv och fylla det med ALL kärlek i världen! Det kallar jag kvinnlig POWER!

Inför varje fotografering börjar mitt hjärta att slå lite extra. Hjärnan kopplar på och ut bubblar tusen idéer. Att få vara en del i detta skapande av eviga minnen känns stort. I denna vackra gravidmage låg det dessutom 2 små tvillingbebisar. Trygga där inne i värmen i mjuk gungning.

Denna kvinna kom tillsammans med sin fina syster, som jag blev oerhört glad för. Nu skulle jag få lite hjälp att tillsammans skapa storverk, den där episka bilden som en stark gudinna. Jag älskar dramatiska välvande bilder emellanåt, så häftigt! Men det ena utesluter inte det andra. Jag brukar erbjuda lite olika förslag till vilka bilder vi kan skapa tillsammans. Då utgår jag ifrån kundens önskemål från början. Vissa tycker om mer klassiska bilder och andra vill prova  fine art bilder. Ibland kan man göra båda delar och det kan ju vara kul att blanda dessa bildminnen i ett album att förvara tryggt. Vilken skatt att visa för barnen när de växer upp.

Vissa väljer även en förstoring förutom den vanliga storleken på bilderna. Och jag vill gärna slå ett slag för just förstoringar. Det är så vackert med en professionellt printad förstoring, det blir mäktigt på väggen! Vi är nog alla till mans lite blyga att visa oss på bilder, särskilt på stora printar.