fbpx

Tips på födelsedagspresent till henne

Tips på födelsedagspresent till henne

Den bästa födelsepresenten till henne

 

Det finns säkert saker som en kvinna inte så ofta lägger pengar på, till sig själv. Men om vi tänker på det, så behöver det inte vara så svårt att hitta den perfekta presenten.
En idé kan vara en lite lyxigare upplevelse. Men varför inte ge en present som säger mer än ord? Oavsett om hon är fru, sambo, flickvän, bästa vännen, syster, mamma, mormor eller farmor så välj en present som är väl genomtänkt och kärleksfull.

Att köpa present till en tjej behöver egentligen inte vara alltför besvärligt. Det viktigaste är så klart att du köper något med en tanke och som känns personligt. En personlig present kan vara något annat också. Hon kanske gillar att koppla av med ett bad ibland och då kan det passa med en härlig badrock eller badsalt.
En idé är att ge bort en SPA upplevelse och exempel på några ställen i Skaraborg hittar du här och här. Eller så älskar hon att fika och då kan hon få en fin kaffekopp eller en tekanna. Jag fick själv tips av en väninna på ett fik i metropolen Skövde härom dagen. På Henrys Bageri kan du ta en lätt lunch med fika inkluderat. Efter den mer nyttigare lunchen kan du gå loss på fikabordet med olika sötsaker serverade. Tänk efter vilka hennes intressen är och vilken stil hon har så blir det mycket lättare att komma på vilken present som passar. Till en början kan det kännas svårt att hitta den bästa födelsedagspresenten till henne men här kommer slutligen lite tips.

 

5 Klassiska tips på presenter:

  • Ett vackert smycke. Alltså vem blir inte glad av det?
  • En doft (men då måste du ha tagit reda på vad hon föredrar. Det kan bli fel att få en doft man inte är förtjust i).
  • En skönhetsbehandling på Beauty-salongen.
  • En härlig avkopplande massage ( gör inte som jag gjorde i Warszawa då jag beställde en riktig thailändsk muskelmassage, den var så hård att jag trodde ryggen skulle gå av. Efter det var jag riktigt mörbultad.
  • Till matlagaren: en korg med delikatesser att njuta av.

Födelsedagspresent som hon aldrig glömmer:

  • Ge bort en upplevelse, en fotografering för att fira hennes bästa jag just nu. På Freja House Photography är det upplevelsen som är viktig. Här är det hon som står i centrum och blir ompysslad. Att få en skön ego-boost är inte fel. Som bonus går hon hem med vackra minnen i form av riktiga fotografier. Exempel på det kan du se här eller  här. Du kan också ge bort ett presentkort som du hittar här.
  • Gör hennes liv lite lättare: Det kan ju vara så enkelt att du med en upplevelsepresent ger henne en välbehövlig paus från alla måsten.
  • För hon som har svårare att ta sig någonstans: erbjud en kort tripp tillsammans där hon får välja aktivitet och resmål.

 

Nu har du förhoppningsvis hittat något som kan passa som lite tips på födelsedagspresent till henne.
Avslutningsvis önskar jag dig stort lycka till med att hitta den perfekta presenten! Och inte minst en underbar helg!

Kram XOXO

Anita

 

Rosa papperslåda vita ros vit rosa lila tyg