fbpx

Profilbilder för både företagare och privatpersoner

Profilbilder för både företagare och privatpersoner

Visar du den bästa versionen av dig själv utåt? Har du fina bilder på dina sociala konton, såsom Facebook, Instagram, Linked in eller på din hemsida? Jag är övertygad om att det spelar en stor roll för hur vi uppfattas. Kanske man tycker annat men jag är fast i min övertygelse. När jag började min fotografiska bana och ville träna, innan jag kastade mig ut på riktigt, så fotade jag en hel del bekanta gratis. ALLA tyckte den upplevelsen var fantastisk fick jag höra. Med sig hem fick de många vackra bilder. Jag noterade under många år att dessa bilder användes flitigt på deras sociala medier, jätteroligt! Då förstod jag också att det spelar en stor roll med professionella bilder. De var helt enkelt väldigt nöjda skulle jag tro. Sociala medier är väl kanske både på gott och ont egentligen. Bra för vissa och inte så bra för andra. Jag väljer att använda vårt svenska lagom-ord, för lagom är bäst i allt!

Inte bara en bild utan hela upplevelsen

En fotografering hos mig är ingen löpande band upplevelse. Min passion är att skapa en fantastisk stund där DU står i centrum och är bekväm med det. Ett par timmar i min studio brukar innebära att du sedan går stärkt och glad hem igen. En riktig EGO-boost! Det behöver vi alla emellanåt. Vi tjejer är ju duktiga på att inte vara riktigt nöjda och ”slår” ofta på oss själva. Tycker inte att vi duger till precis som vi är. Det tog mig många år att förstå det. Vi har ofta en självbild som inte alls stämmer med hur andra ser på oss. Kanske killar tänker samma sak? Så min passion är att ändra den självbilden som kanske skaver lite och öppna ögonen för något annat. Jag tänker vi att vi bara har ett liv och då ska vi väl försöka göra det allra bästa. Och ta för oss och må vårt allra bästa? Du ÄR vacker och är värd att reflektera det åt hela världen.

 

Headshots

Många företagare hinner ofta inte med att fotografera sin personal eller sig själv, de har fullt upp med annat. Många hemsidor saknar personalbilder och man har ingen aning om vem som svarar i telefonen när man ringer. Du har ingen aning om hur hantverkaren du beställt, ser ut när han/hon ringer på dörren. Nyligen fotograferade jag all personal i en lokal ICA-butik. Det blev mycket uppskattat både hos personalen och kunderna. Tavlan med alla bilderna hängdes i entrén. Nu kunde besökarna se vilka som arbetade i butiken. Det är roligt att fota profilbilder vare sig det är till företagare eller privatpersoner. Vinsten och nyttan blir stor oavsett.

Här ser du ett axplock av bilder jag skapade för många år sedan:)

 

Önskar dig en underbar helg!

XOXOX

Kram Anita