fbpx

Alla hjärtans dag är på gång

Alla hjärtans dag är på gång

Är du romantiker som jag?

På alla hjärtans dag säljs ca 4 miljoner rosor. Jo det är sant! Denna enda dag på hela året då vi firar kärleken  som aldrig förr, underbart! Jag tänker varför inte? Vi behöver all kärlek och omtanke inte minst under den mörka årstiden i vårt avlånga land här i Norden. Ibland undrar jag hur vi står ut? Det vill till att hitta små små guldkorn och positiva tankar som gör att vi överlever fram till vårens intåg. Har ni märkt att det redan har blivit lite ljusare på eftermiddagen?

”Det finns bara en lycka i livet: att älska och bli älskad.


När George Sand, en av de mest populära europeiska författarna, gav detta citat, visste vi inte att det kommer att bli något vi alla kommer att svära vid?  2023 firar vi som vanligt den 14 februari, en tisdag denna gång.

Uppskattning och goa känslor

Nog sjutton har jag väl köpt choklad och lagat middag med lite mer omsorg en dag som Valentin? Känner ni igen er? Många kanske tycker att dagen blivit för kommersiell men vad gör det? Något annat händer, mer energi frigörs och vi blir glada. ”Movements” gott folk, det behövs för energin! Det är som på bröllop, fullproppat med kärlek så man nästan blir matt. Jag blir då glad när jag får fotografera kärlekspar, det smittar liksom av sig. Mungiporna åker upp och hela hjärnan ler. Och kärleken finns där! Mellan par, mellan dig och bästa vännen, fyrbenta vännen, mellan förälder och barn. Att få vara med att skapa denna magi till bilder för evigt, är lycka för mig!

Tips på uppskattningar

  • ge bort en fotografering (garanterat den mest ovanligaste och efteråt den mest uppskattade med minne för livet)
  • ge en bunt rosor eller andra blommor du älskar
  • ge en varm go innerlig kram
  • ring en nära vän eller släkting och fråga hur det är
  • baka en kaka och bjud på
  • dansa loss och knasa till det(garanterat skratt)
  • bjud ut på middag(om du inte vill laga själv)
  • Skapa lite mys även om det är en vanlig tisdag

 

Vi har ju några veckor kvar att fundera på vad vi ska hitta på. Jag önskar dig all lycka till!

Kram XOXO  Anita

Alla hjärtans dag fotografering freja house photography skövde

familj fotografering svartvit freja house photography